Google Partner

Online marketing

Optimalizácia pre vyhľadávače

Optimalizácia pre vyhľadávače

Optimalizácia pre vyhľadávače s garanciami


Viete čo získate optimalizáciou pre vyhľadávače? Táto služba Vám zaručí traffic, inak napísané návštevnosť Vašich web stránok bez potreby platiť za každý klik. Zásadný rozdiel oproti reklame na internete je v tom, že reklamy Vám zabezpečia takmer okamžitú návštevnosť to je pozitívne ale musíme si napísať aj to negatívne a to je, že sa platí za každý klik. Už nechcete platiť za kliky? Riešením práve pre Vás je optimalizácia pre vyhľadávače, často používané aj slovné spojenie optimalizácia pre Google. Výhodou je určite, že sa neplatí za každý klik ale úplne za každý, či máte počet klikov za deň 100 alebo 5000 nestojí Vás to absolútne nič naviac. Aj pri tomto riešení máme negatívnu vlastnosť a to je fakt, že od začatia práce na optimalizácií pre vyhľadávače po prvé výsledky prejde čas približne pol roka a to je potrebné platiť SEO špecialistu. Naše SEO služby sú s garanciou prvej strany na Google v neplatenom vyhľadávaní na vopred definované kľúčové slová, po cca 6 mesiacoch od začatia práce na optimalizácií pre vyhľadávače.

 

Optimalizácia pre vyhľadávače SEO

 

V praxi sa to bežne realizuje nasledovným spôsobom.

Paralelne sa spustia obe služby – reklamy na internete, kde sa platí za každý klik a optimalizáciu pre vyhľadávače, kde sa neplatí za kliky.

Platené reklamy na internete sa plno využívajú až do doby pokiaľ sa dostavia prvé výsledky z optimalizácie pre vyhľadávače. Potom sa reklamy utlmia ale často sa stáva, že prevádzkovatelia zotrvajú naplno aj pri platenej reklame, lebo zistia, že sa im oplatí.

Po cca pol roku sa začínajú prejavovať výsledky z optimalizácie pre vyhľadávače a štartuje sa ťaženie aj z tohto predajného kanálu.

Záleží od rozpočtu každého prevádzkovateľa eshopu či sa rozhodne krátkodobo a ihneď vyžaduje nové objednávky, tu sú na mieste reklamy na internete alebo sa pozeráme dlhodobo a využijeme optimalizáciu pre vyhľadávače. Ako je už vyššie napísané, ideálna je kombinácia oboch služieb, mnohí majitelia eshopov si radi udržiavajú oba predajné kanály.