Google Partner

Online marketing

Konzultácie online marketingu

Konzultácie online marketingu

Konzultácie online marketingu zadarmo pre každého. 


Konzultácie sa realizujú online cez Skype alebo podobný komunikačný kanál, kde si nazdieľame obrazovku a lektor Vám presne popisuje čo je správne, ako postupovať aby ste splnili svoje obchodné ciele, popisuje časté chyby, ktoré sa robia v praxi a samozrejme odpovedá na Vaše otázky.

Konzultácie online marketingu sú zamerané na Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Facebook Ads, SEO optimalizácia pre vyhľadávače, ako spracovať marketingový plán, ako expandovať do zahraničia, marketingové stratégie, email marketing, SEO & UX analýzy výber je na Vás.

Aký je postup?

1. Nižšie vyplňte a odošlite formulár, nezabudnite uviesť o aké konzultácie máte záujem.

2. Kontaktuje Váš šikovná pracovníčka, ktorá Vám pomôže a poradí ako požiadať o konzultácie zadarmo. Vyplníte kontaktné informácie na Slovensku, IČO, tému konzultácie a podpíšete KEPom alebo fyzicky.

3. Následne čakáte na schválenie, ktoré trvá len pár dní.

4. Naplánujeme si prvý termín online konzultácie. Zo skúseností vieme, že je lepšie realizovať naraz 3 hodiny, je to na dohode.

- Vždy po skončení online konzultácie si naplánujeme ďalší termín odsúhlasený oboma stranami - Vás a lektora.

- Jeden záujemca a jeden lektor, tkz. face to face so zameraním na kvalitu, nie kvantitu online konzultácií.

- Je možné čerpať po 10 hodín, po skončení prvých desať hodín je možné žiadať ešte dva krát opäť po 10 hodín, z toho vyplýva spolu máte 10 hodín x 3 = až 30 hodín profesionálne konzultácie s dennými skúsenosťami z praxe v reklame až 18 rokov.

Konzultácie sú dotované z EU.