Google Partner

Online marketing

Obsahový marketing

Obsahový marketing

Obsahový marketing alebo tiež content marketing je dôležitou časťou úspešnosti predaja svojich služieb alebo produktov na internete. Originálny a prínosný obsah pre potenciálnych zákazníkov sa radí medzi najväčšiu hodnotu.


Vstúpte do kráľovstva contentu!

Obsahový marketing je forma marketingu, ktorá je zameraná na tvorbu, publikovanie a distribúciu takého obsahu, ktorý je pre vybrané cieľové publikum relevantný a hodnotný, čo ocení každý prevádzkovateľ eshopu alebo web stránok.

Pre koho je určený obsahový marketing?

Textový obsah by mal byť vytváraný tak aby zaujal potenciálnych zákazníkov s motiváciou nákupu.

Uvedieme príklady pri eshope, ktorý predáva chovateľské potreby.

Články zamerané na to „ako vybrať kliešťa psovi“, „ako odpudiť mačku z pozemku“, „ako vybrať správnu vôdzku pri behaní“, „ako naučiť psa poslúchať“, „ako naučiť mačku ísť na wc“, „ako vybrať oblečenie pre psa“ a pod.

 

Z toho vyplýva, že pri články „ako vybrať kliešťa psovi“ ponúkneme priamo v článku blogu možné predávané produkty ako vybrať kliešťa, je možné uviesť pinzetu, spray na poštípanie a dezinfekciu.

Pri článku „ako odpudiť mačku z pozemku“ mnohé chovateľské potreby ponúkajú prostriedky, ktoré odpudia mačky aj z pozemku a práve tieto produkty je úplne ideálne vkladať do článku.

Na základe organickom, nepletenom vyhľadávaní získate návštevnosť, za ktorú neplatíte za kliky a ak priamo do článku vložíte vysoko relevantné produkty potom zúžitkujete úsilie písania článkov do blogu.

To isté platí aj o ostatných vyhľadávacích frázach. Doplníme pri fráze „Ako vybrať vôdzku pri behaní“ je ideálna možnosť ako sa spojiť s influencerom, ktorý behá so psom. Vysoko relevantný influencer Vám môže zabezpečiť nový predajný kanál avšak je potrebné sa zamerať na kvalitu jeho fanúšikov.