Google Partner

Online marketing

Google pre deti

Google pre deti

Google pre deti je vlastný vyhľadávací nástroj vylepšený spoločnosťou Google, ktorý umožňuje každému vyhľadávať na internete. Google využíva funkcie Bezpečné vyhľadávanie Google s dodatočným pridaným filtrovaním na blokovanie potenciálneho škodlivého materiálu doma a v školách. Toto filtrovanie vyhľadávania je dostupné na počítačoch, prenosných počítačoch, tabletoch a telefónoch.

Okrem dostupnosti na akomkoľvek zariadení funguje Google filtrovanie internetu v akomkoľvek prehliadači a poskytuje rodičom doma a učiteľom v škole spôsob, ako umožniť svojim deťom skúmať internet s bezpečnými hranicami. Bez ohľadu na to, aký prehliadač používate, prísne filtrované výsledky sú vždy zapnuté.

Jednoduchým spôsobom, ako aktivovať Google pre deti pomocou bezpečného vyhľadávania, je uložiť túto webovú stránku medzi záložky, aby ju mohli používať deti. Či už je to len pre zábavu, ako sú hry Google, alebo pre seriózny prieskum, internet je skvelým miestom na objavovanie a učenie sa.

Google pre deti v školách

Každý vyhľadávací nástroj má svoje obmedzenia, bez ohľadu na to, ako je bezpečný. Filtruje to, čo deti hľadajú, ale neobmedzuje prístup k celosvetovej sieti, ak sa dieťa rozhodne preskúmať mimo bezpečných hraníc. Preto, ďalšie zabezpečenie a bezpečnosť, prečítajte si o aplikáciách rodičovskej kontroly.

Google vyhľadávací nástroj v škole umožňuje celým triedam surfovať po webe bez zmeny nastavenia prehliadača alebo inštalácie akéhokoľvek softvéru. Niektoré školy však budú chcieť mať úplnú kontrolu nad tým, k čomu majú študenti prístup online. Z tohto dôvodu s radosťou oznamujeme, že rodičovská kontrola je dostupná pre celé školy na blokovanie zlých webových stránok a obmedzenie používania aplikácií.  Uč sa viac!

Google pre školstvo

Google sa zaviazal vrátane Google reklamy poskytovať nástroje a zdroje na posilnenie škôl. Súbor aplikácií, ktoré používajú študenti a učitelia, formálne známy ako G-Suite, sa teraz nazýva Google Workspace for Education . Či už sa deti učia v triede alebo online doma, Workspace spája všetkých, ktorí sa podieľajú na vzdelávacom procese, bez ohľadu na ich polohu alebo jedno z viacerých používaných zariadení. Cieľom je umožniť študentom, učiteľom a administrátorom lepšiu komunikáciu, lepšiu interakciu a pútavejšie vzdelávacie skúsenosti v triede aj mimo nej.

Internetová bezpečnosť na ochranu detí online

Nedovoľte, aby počítače alebo notebooky boli v izbe detí alebo tínedžerov. Počítač by mal byť v otvorenom priestore domu.

Nedovoľte používať počítač, keď dohliadajúci dospelí nie sú doma. Obmedzte používanie počítačov v noci po tom, čo dospelí dohliadajú na to, ako išli spať.

Obmedzte používanie inteligentných telefónov a tabletov na otvorené oblasti v domácnosti. Ak bola uzavretá dohoda medzi dieťaťom a rodičom o používaní týchto zariadení v ich spálni, zaveďte prísne pravidlá o ponechaní otvorených dverí a obmedzte ich používanie po tom, čo rodičia išli spať.

Vzdelávajte sa na sociálnych sieťach a rizikách s tým spojených. To zahŕňa základnú bezpečnosť, ako aj učenie detí o tom, ako zvládnuť tlak rovesníkov.

Udržujte stále otvorené komunikačné linky, aby ste mohli diskutovať o rôznych aspektoch bezpečnosti na internete a používaní služby Google pre deti. Buďte otvorení učiť sa a pracujte spoločne na dohodnutých usmerneniach.

Táto stránka sa má používať v spojení s dohľadom nad deťmi zdravým rozumom. Čím je dieťa mladšie, tým viac bezpečných zábran budete chcieť zaviesť na ochranu pred škodlivým materiálom online. Čím sú staršie, tým väčšiu zodpovednosť im v rámci rozumu zveríte.

Bez ohľadu na vek, rodičia a pedagógovia, ktorí poskytujú zdroje na bezpečné vyhľadávanie v školách, súhlasia s tým, že by vždy mala existovať určitá forma prísnych bezpečnostných opatrení. Internetová bezpečnosť je tiež o budovaní hodnôt pre zdravé celoživotné správanie online v bezpečnom prostredí vzdelávania.

Spoločne môžeme pracovať na bezpečnejšom online prostredí pre naše deti pomocou bezpečných zdrojov Google a zdravého rozumu.

BEZPEČNÉ VYHĽADÁVANIE PRE ZÁBAVU A UČENIE

Život je krajší, keď máš zvláštnych priateľov. Zistili sme to, keď sme ich predstavili svojim priateľom. Obaja sú to zaujímavé, zábavné a neuveriteľne skvelé deti, ktoré vyhľadávajú na Googli úplne všetko. Keď sa stretli, vytiahli telefóny a začali hľadať spôsoby, ako sa navzájom dopĺňať.

Premýšľali sme o tom, ako sa navzájom vyzývať a robiť to so skutočnými informáciami a hravým prístupom posilnilo ich priateľstvo a zároveň obohatilo ich životy. Nielenže sa to dá dosiahnuť bezpečným vyhľadávaním na Googli, ale deti sa môžu tiež naučiť hrať online hry Google, ktoré tiež učia bezpečnosť online.

ODPOVEDE GOOGLE POMOCOU BEZPEČNÉHO VYHĽADÁVANIA

Príliš veľa práce je vo svete. Toľko sa treba učiť. Toľko spôsobov, ako preskúmať náš svet online aj offline. Čokoľvek sa dnes chcete naučiť, zaistite, aby sme to všetci robili bezpečným spôsobom. Preskúmajte spôsoby, ako získať okamžité odpovede pomocou bezpečného vyhľadávania, či už ide o výskum, jednoduché učenie alebo zábavu.

Čo obsahuje vyhľadávanie na webe?

Pre nás je to celý svet vedomostí na dosah ruky zmiešaný z menej žiadúcimi výsledkami – dokonca aj škodlivými. Bezpečné vyhľadávanie Google pre deti vytvorilo vyhľadávacie nástroje, ktoré vás prevedú labyrintom celosvetového webu.

Na Google pre deti webovej stránke sú implementované vyhľadávania Google, vylepšené o Google. Má špeciálne filtrovacie nástroje na odstránenie potenciálne škodlivého obsahu pre deti a dospievajúcich. Dokonca aj dospelí môžu používať náš vyhľadávací nástroj, ak chcú dostávať iba efektívne výsledky, ktoré sú filtrované s ohľadom na maximálnu bezpečnosť.

Poskytuje bezpečné obrázky z celého webu, ale sú filtrované tak, aby zobrazovali iba obrázky z bezpečných zdrojov. Tieto zdroje zahŕňajú mnoho vzdelávacích webových stránok.

Ďalej je to Wiki pre deti , wikipedia informácií, ktorá bola vytvorená pre deti. Vo všeobecnosti sú poskytnuté informácie jednoduchšie a ľahšie pochopiteľné pre mladších študentov.

Nakoniec tu máme kartu Vyhľadávanie videí, ktorá je alternatívou k službe YouTube a akejkoľvek inej stránke s nefiltrovanými videami. Všetky videá, vrátane videí YouTube, sa premietajú, aby sa zaistila maximálna bezpečnosť a vhodný obsah.

Šťastné hľadanie! Dúfame, že nájdete to, čo hľadáte.