Google Partner

Online marketing

Reklamná kampaň

Reklamná kampaň

Reklamná kampaň sa používa takmer v každej forme reklamy. My si povieme viac o reklamných kampaniach používaných na internete.
Každá reklamná kampaň obsahuje jednu alebo viac reklamných skupín, stretnete sa s nimi aj v Google ads a Facebook ads.


Reklamná kampaň

 

Pred každým spustením reklamných kampaní vždy máme stanovený obchodný cieľ, ktorý sa má naplniť. Niekedy rozprávame o cieli keď je realizovaná objednávka, napr. pri eshopoch, inokedy vyplnenie kontaktného a/alebo objednávkového formulára najmä pri informačných web stránkach. Cieľ je možné nastaviť aj napr. strávenie času na webe či eshope 3 minút a viac, alebo prihlásenie sa na odoberanie newslettra.

Reklamné kampane na internete sú najlepšie formy reklamy, kde vieme odmerať každé vložené Euro, presne aký sme mali prínos.

Aj Vy chcete vyťažiť z internetu viac objednávok či zákazok?

Každý reklamná kampaň je určená na iný druh činnosti prevádzkovateľa webu, eshopu.

Google reklama

Eshopy majú azda najväčší prínos z Google reklamy (Google shopping), pri správnom nastavení je to na Slovensku originálny predajný kanál. Ak pridáme reklamné kampane vo vyhľadávaní a brandové reklamné kampane v obsahovej sieti, je to to pravé „orechové“.

Facebook reklama

Ak napr. predávate fashion je ideálne pridať aj Facebook reklamu, kde vďaka Facebook Pixelu oslovíme existujúcich návštevníkov a môžeme ich konvertovať na zákazníkov.

Napísali o nás

Pomôžeme aj Vám?

Komu pomáhame s cielenou reklamou