Google Partner

Online marketing

Reklamy na internete cenník

Reklamy na internete cenník

Aj vy potrebujete kontrolu svojich reklám na internete?


Vieme Vám poskytnúť rýchlu kontrolu aktuálnych nastavení Google reklamy, Facebook reklamy, Amazon Ads a zistíte či sa práve Váš rozpočet využíva efektívne alebo je priestor na lepšie využitie používaného budgetu.

Stačí si položiť jednoduché otázky:

- Zobrazuje sa reklama len našim zákazníkom?

- Je správne použitá stratégia ponúkania cien?

- Aký predajný kanál je najúspešnejší?

- Máte správne nastavené meranie?

- Oplatí sa Vám reklama s aktuálnym nastavením?

- Viete aká je cena za jednu objednávku z reklamy na internete?

Cena reklamy na internete je od 300 Eur za mesiac a je možné použiť akýkoľvek mediálny rozpočet na kliky, avšak odporúča sa začínať s rozpočtom 300 - 500 Eur na úvod a mnohí klienti keď zistia aký to má pre nich významný prínos navrhnú aby sme ho zvýšili a tak získali viac klikov, nových objednávok.

Všetky tieto fakty a aj mnohé ďalšie vplývajú na úspešnosť každej reklamnej kampane. Preferujeme dlhodobú spoluprácu a spolu s našimi klientmi rastieme i my. Realizujeme reklamy na internete takmer po celom svete, spomeniem napr. EU, USA, CA, AU ale aj JP. Reklama na internete je najlepšie merateľná reklama. Je možné presne odmerať každé vložené Euro a jasne vyčísliť, čo Vám to prinieslo. 16 rokov v reklame sa podpísalo pod skúsenosti, ktoré využívame v prospech našich klientov, vašich zákazníkov. Spolupracujeme s množstvom firiem ale aj s PerryTalents, kde sa dozviete ako získať zaujímavú zľavu na naše služby.

 

Tešíme sa na spoluprácu

Pomáhame firmám rásť, Team ROI index

Napísali o nás

Pomôžeme Vám odborne s cielenou reklamou?

Komu pomáhame s cielenou reklamou